מועדון יותר לחיילים: מי זכאי, איך מצטרפים ואילו הטבות יש?

מתגייסים לצה"ל? חיילים או חיילות בשירות חובה? אתם יכולים להצטרף אל מועדון יותר שהוא מועדון צרכנים ייחודי לחיילים. המועדון מקנה הטבות והנחות במגוון של בתי עסק לרבות בנקים, חברות אשראי ועסקים נוספים.

מטרת הכתבה הזו לסייע לכם להבין מהו המועדון, מה הוא מקנה, מי יכול להצטרף ומתי, איך מצטרפים ואילו הטבות קיימות.

מה זה מועדון יותר?

מועדון יותר הוא מועדון צרכנות שמקנה הטבות לחיילים ולחיילות בשירות חובה. המועדון הוקם ביוזמת אגף כוח אדם בצה"ל וזאת בשיתוף בשיתוף פעולה עם יחד למען החייל (כלומר: קרן לב"י האגודה למען החייל), זאת בין היתר, כדי להוקיר ולסייע לחיילים בשירות חובה.

מועדון יותר מקנה הטבות רבות ומגוונות ובינהם פעילויות, הנחות, מבצעים והטבות נוספות במסגרת תחומי צרכנות, בידור ופנאי, רווחה, חינוך ושירותים אחרים.

החברות במועדון מצד החיילים היא חינם כמובן וללא תשלום דמי חבר כלל. זאת ועוד, החברות במועדון תימשך כל עוד העמית מחזיק בכרטיס המועדון. אולם, כדי להנות מההטבות, על החיילים לקבל כרטיס אשראי ייעודי (עם הלוגו "יותר") של המועדון שניתן דרך הבנקים השונים.

מי זכאי להיות חבר מועדון יותר?

חבר מועדון יותר לחיילים זכאי להיות הבא:

  • חייל/ת בשירות חובה.
  • מיועד/ת לשירות הביטחון (מלש"ב) שמחזיק/ה צו גיוס עליו מוטבע תאריך גיוס סופי.

מועדון יותר – הצטרפות

ההצטרפות למועדון היא החל מהרגע שיש למלש"ב תאריך גיוס סופי. כדי להצטרף למועדון, המלש"ב צריך לגשת אל סניף הבנק שבו מתנהל החשבון שלו, להציג את צו הגיוס לבנקאי האישי ולבקש מהבנקאי להנפיק את הכרטיס.

חייל בשירות חובה שלא הצטרף ומעוניין להצטרף למועדון, יכול פשוט לגשת אל סניף הבנק עם תעודת חוגר ולבקש להזמין את הכרטיס של המועדון.

חשוב לציין כי כרטיס האשראי ניתן בכפוף לשיקול דעת הבנק וזו הדרך היחידה לקבל את ההטבות של המועדון. לא ניתן לקבל את ההטבות בדרך ללא כרטיס האשראי.

על פי הנתונים של צה"ל, יש מעל 200,000 חברי מועדון.

מועדון יותר – איך זה עובד?

לאחר הנפקת כרטיס האשראי של המועדון, ניתן לקבל את ההטבות שמגיעות לכם במסגרת החברות במועדון.

ההנחות וההטבות של המועדון ניתנות במסגרת מעמד החיוב ולא במועד רכישת המוצר או השירות. החיוב מתבצע בדרך כלל לאחר כחודש ממועד הרכישה, במועד שנקבע מועד החיוב של הבנק. כלומר, את ההנחה לא צריך לבקש מהקופאי או מהגורם אליו משלמים, כיוון שהיא ניתנת במועד החיוב וללא אפשרות שבעל העסק יכול למנוע את ההטבה כפי שהוא התחייב.

כלומר, אם בית העסק מציע הנחה של 10%, והמוצר עולה 100 ₪ – במעמד הרכישה תשלמו 100 שקלים, אך במעמד החיוב באשראי, תראו זיכוי ותשלמו רק 90 ₪. רוב בתי העסק במועדון עובדים כך, אך חלקם עשויים להציע הטבות והנחות במעמד הקנייה.

כמובן, שיש גם יתרונות של הכרטיס כמו פריסת תשלומים, מסגרת אשראי נוספת, ריכוז מידע חודשי ומעקב אחר ההטבות שניתנו. מנגד החיסרון שאין אפשרות לרכוש במזומן או בדרך אחרת שאינה בכרטיס האשראי.

כמה עולה החברות במועדון?

החברות במועדון אינה עולה כסף כלל. לא משלמים דמי ניהול של כרטיס האשראי ולא משלמים דמי חברות מועדון.

כרטיס נטען

למסורבי אשראי או למי שלא יכול לקבל כרטיס אשראי רגיל מהבנק, יכול לבקש לקבל כרטיס נטען. הכרטיס הנטען אינו מהווה תחליף לכרטיס האשראי ולכן ההטבות של האשראי לא יינתנו במסגרת הכרטיס הנטען.

הטענת כרטיס המועדון מגדילה את סכום הכסף ב-12% באופן מיידי.

הטבות והנחות של מועדון יותר

קיימים מלא בתי עסק שמציעים הטבות והנחות למחזיקי כרטיס אשראי מועדון יותר. עסקים אלו מתחומים שונים כמו אופטיקה, אופנה והנעלה, הופעות ופנאי, מסעדות ובתי קפה, ספורט וטיפוח, ספרים ומגזינים, ציוד צבאי, ציוד לטיולים, קורסים ולימודים, תיירות ונופש וקטגוריות נוספות.

עסקים בתחומים אלו מציעים הנחות של בין 3% לבין 35%. ניתן למצוא את רשימת בתי העסק וגובה ההנחות בקישור זה.

בנוסף, קיים גם אתר תרבות ופנאי "יותר מדוגם" ששם יש עוד בתי עסק שמקנים הטבות והנחות מסויימות. אתר זה מתאמים לגם למי שיש כרטיס נטען וגם למי שיש כרטיס אשראי – מקבל הנחה נוספת של 10%.

פסטיבל יותר

מדי שנה המועדון מקיים את את פסטיבל יותר, שהיא מסיבת גיוס גדולה של המועדון. בפסטיבל יש יריד מכירות, אטרקציות, במה עם אמנים, מיג חילות וגם מיטב מתגייסים ברשת. הפסטיבל הוא כמובן חינם.

ערכת שי

מועדון יותר מחלק בשרשרת החיול בבקו"ם מעל 70 אלף ערכות שי / קד"מ לכל מתגייס לצה"ל ביום הגיוס. הערכה כוללת את הציוד הראשוני הנדרש וכוללת מוצרים שונים כמו היגיינה, טיפוח, מוצרי מזון ומתיקה ועוד.

איזה בנקים מציעים כרטיס אשראי מועדון יותר?

הבנקים השונים מציעים הטבות והנחות נוספות על ההנחות של המועדון, כמו מענק כספי, פטור מעמלות עו"ש ואחרות, הלוואות מותאמות ועוד. אלו הבנקים השונים שמציעים כרטיסי אשראי עם חברות מנפיקות כמו מקס Max (לאומי קארד לשעבר), ישראכרט או כאל.

  • בנק אוצר החייל.
  • בנק איגוד.
  • בנק דיסקונט.
  • בנק הפועלים.
  • בנק יהב.
  • בנק לאומי.
  • בנק מזרחי טפחות.
  • בנק מרכנתיל דיסקונט.
  • בנק פפר.
  • הבנק הבינלאומי.

שירות לקוחות / מוקד סיוע טלפוני

למידע נוסף, ניתן לפנות בדרכים הבאות:

  • טלפון: 072-2702130.
  • אימייל: ypniyot@yoter.co.il.

עוד בנושא

עזרנו לך לממש את הזכאות? חסכנו כסף או זמן יקר? תתמכו בנו כל סכום כדי שנמשיך להתקיים. תרומה לפרוטוקול


האם העמוד עזר לך? האם יש לך מידע נוסף או הצעות לשיפור?

הוספת משוב

אם אהבת את הכתבה והיא עזרה לך, אפשר לעזור לנו...
נשמח לקבל ממך ביקורת בעמוד ה-Google שלנו g.page/protocolil