חדש: מעל 1,000 חברים כבר הצטרפו! קהילת הפייסבוק הרשמית "זכויות וחובות" - בה ניתן לשאול שאלות ולקבל מידע. הצטרפו עכשיו בחינם

ארכיון: פפר פיי (Pepper Pay) – איך מעבירים כסף עם האפליקציה וכמה עולה?

כאשר צריכים להעביר כסף בין חברים, שותפים או יחסי קרבה אחרת, אפשר לעשות זאת באמצעות הדרכים הרגילות או עם אפליקציה כמו פפר פיי (Pepper Pay). שירות זה או דומים לו, מאפשר להעביר את הכסף די בקלות.

כתבה זו תסביר על השירות, איך מעבירים כסף וכמה זה עולה.

מה זה פפר פיי?

פפר פיי (Pepper Pay) זוהי אפליקציה להעברת כסף בין אנשים, חברים, שותפים, עמיתים או כל יחס קרבה אחר. פפר פיי הוא שירות של בנק פפר, שהוא למעשה בנק דיגיטלי שניתן לנהל חשבון בקלות אונליין ללא הגעה לבנק.

קצת יותר מדוייק.. לא מדובר על בנק חדש בישראל, אלא מדובר על סניף דיגיטלי של בנק לאומי. לכן, בצורה כזו או אחרת, פפר פיי הוא שירות המוצע על ידי בנק לאומי בסופו של דבר.

בעניין אפליקציה כזו, הרעיון שלה, היא להחליף את השיטה המסורתית של העברת כסף דרך הבנק, מזומן או אפילו צ'ק. ניתן להעביר כסף בין אנשים בקלות על ידי אפליקציה ייעודית שהיא מבצעת את כל התהליך, לצורך העברת הכסף, חשוב כי לכל אחד צריכה להיות אפליקציה כזו לאחר ההרשמה.

כמובן, סוג אפליקציה כזו ענתה על עוד צורך ממשי והוא איסוף כסף בין אנשים למטרה מיועדת. לדוגמה, כאשר קבוצה מעוניינת לאסוף כסף עבור אירוע מסויים, הדבר הרבה יותר נוח מאפשר העברה בנקאית. כמו כן, כדי לחסוך את ההתעסקות עם כסף מזומן קטן שגם לאסוף אותו מכל חבר קבוצה – לעיתים בזבוז זמן.

מי יכול להתשתמש באפליקציית פפר פיי?

למרות שזוהי אפליקציה עם מיתוג של "בנק פפר", הרי שהאפליקציה אינה מוגבלת לקהל יעד כזה או אחר. כלומר, גם לקוחות בנק פפר, לקוחות בנק לאומי וכל הלקוחות של הבנקים האחרים יכולים להצטרף ולהשתמש באפליקציה הזו.

למעשה, כל לקוח שיש לו כרטיס אשראי וחשבון בנק בישראל – יכול להשתמש באפליקציית התשלומים פפר פיי.

אז איך זה עובד בעצם?

פשוט מאוד, כדי לשלוח כסף או לקבל כסף, צריך להוריד ולהתקין את האפליקציה של פפר פיי בחנות האפליקציות לפי סוג הטלפון שלכם. לאחר מכן, צריך להירשם לשירות ולאמת פרטים (כמו טלפון), לאחר מכן להזין חשבון בנק לקבלת הכסף וכרטיס אשראי לחיוב להעברת הכסף.

כדי שיהיה ניתן להעביר כסף, לקבל, למשוך או לבקש, חשוב שגם הצד השני יוריד ויתקין את אפליקציית פפר פיי ויוסיף את אמצעי התשלום וחשבון הבנק.

חשבון הבנק נועד לצורך קבלת הכסף מאדם אחר וכרטיס אשראי נועד לחיוב הכסף והעברתו לאדם אחר.

לאן הכסף עובר?

הכסף עובר ישירות לחשבון הבנק של מקבל התשלום, לפי מספר החשבון שאיתו נרשם לשירות. פפר פיי שומרת אסמכתא על העברת הכסף באפליקציה וניתן לראות זיכוי בחשבון עובר ושב של מקבל התקבול, או חיוב בחשבון עו"ש של משלם התשלום (לפי העניין).

פפר פיי – סכום מקסימלי להעברה

למרות שמדובר על שירות מעניין וכמובן חינם, יש מגבלה מסויימת של העברת כסף בין חברים / אנשים. הסכום המקסימלי שניתן להעביר כסף באמצעות האפליקציה היא:

  • עד 2,000 ₪ ליום.
  • עד 6,000 ₪ לחודש.

כמובן, בהתאם למסגרת הפנויה שיש בכרטיס האשראי של משלם התשלום.

לקוחות בנק פפר, יכולים להעביר כסף ללא הגבלה, עד ליתרה הפנויה בעובר ושב שלהם.

מה לגבי קבוצות?

גם מי שמעוניין לאסוף כסף למטרה מסויימת, כמו אירוע, תרומה, רכישת מתנה או כל דבר אחר – יכול ליצור קבוצה ובה לבקש מכל החבר'ה לשלם כסף עבור אותו אירוע.

החזרת כסף

ברגע שמבצעים העברת הכסף לצד שני, לא ניתן לקבל אותם בחזרה, אלא אם כן הצד השני שלח את הכסף בחזרה. עם זאת, אם הצד השני לא קיבל את הכסף, מכיוון שלא התקין את האפליקציה או במקרה אחר, ניתן לקבל חזרה את הכסף עם השלמת 72 שעות מרגע העברה.

כמה עולה שימוש באפליקציית פפר פיי?

השירות הוא בחינם. שימוש באפליקציית פפר פיי לא עולה כלל כסף ולכן האפליקציה מעבירה כסף בחינם – לא משנה אם מדובר על שליחת כסף או קבלת כסף.

עם זאת, הבנק שבו מתנהל חשבון הבנק של מקבל הכסף, עשוי לגבות עמלת שורה שנעה בין 1 ₪ ל-2 ₪ עבור כל העברה כזו. אלא אם כן, הבנק נתן פטור מעמלה כזו.

איך מצטרפים לשירות פפר פיי?

כדי להצטרף לשירות, צריך להוריד את האפליקציה לטלפון שלכם באופן הבא:

  • עבור מכשירי אנדרואיד – דרך חנות גוגל פליי.
  • עבור מכשירי אייפון (iOS) – דרך חנות אפסטור.

פפר פיי – שירות לקוחות

כדי לקבל שירות לקוחות של פפר פיי, כמו במקרה של אובדן מכשיר סלולרי או איבוד סיסמא לכניסה לאפליקציה, ניתן להתקשר למוקד בטלפון 5511* 24 שעות ביממה, 6 ימים בשבוע (למעט שבת).

חדש: מעל 1,000 חברים כבר הצטרפו! קהילת הפייסבוק הרשמית "זכויות וחובות" - בה ניתן לשאול שאלות ולקבל מידע. הצטרפו עכשיו בחינם

עזרנו לך לממש את הזכאות? חסכנו כסף או זמן יקר? תתמכו בנו כל סכום כדי שנמשיך להתקיים. תרומה לפרוטוקול


האם העמוד עזר לך? האם יש לך מידע נוסף או הצעות לשיפור?

הוספת משוב

אם אהבת את הכתבה והיא עזרה לך, אפשר לעזור לנו...
נשמח לקבל ממך ביקורת בעמוד ה-Google שלנו כאן: g.page/protocolil